Vervolg werkwijze:

- Na een eerste gesprek waarbij we trachten een duidelijk beeld te vormen van uw wensen, maken wij in eerste instantie meestal een globale tekening of schets met een idem prijsindicatie.

- Bij een volgende afspraak bekijken we indien mogelijk vaak de ruimte waar geplaatst moet gaan worden, en worden tevens de maatvoeringen exact "in het werk" opgemeten.

- Wij werken daarna het ontwerp en/of offerte verder uit. Afhankelijk van de opdracht bekijken we of aan het ontwerp kosten verbonden zullen worden.

- Bij acceptatie van de offerte en doorgaans een aanbetaling gaan wij over tot het bestellen van het materiaal, en kunnen daarna starten met het produceren van de opdracht.

- Zodra uw opdracht bij ons klaar is maken wij een afspraak wanneer er op locatie geplaatst kan worden.

Uiteraard verzorgen wij de plaatsing/montage op vakkundige wijze, met een voor u zo min mogelijke overlast.

Advies:

Gaat u bouwen of verbouwen? Neem dan in een vroeg stadium al contact op: tijdens de bouw dienen er misschien enkele aanpassingen te worden uitgevoerd, en kunnen er door middel van een goed advies wellicht kosten bespaard worden of verbeteringen ontstaan aan de uiteindelijke vormgeving.

Omdat in sommige gevallen onze installaties deel uit maken van uw onroerend goed, kunnen deze meegefinancierd worden bij een hypotheek en is de rente dan aftrekbaar. Ook kunt u uw bouwdepot aanwenden voor uw interieur. Het gaat per slot van rekening om een investering in uw huis.